Події

У Тетерівці Житомирського району – ДТП: на місце помчали поліцейські, «швидка» і пожежні (доповнено)

9 August 2019, 13:58

У селі Тетерівка Житомирського району 9 серпня сталася дорожньо-транспортна пригода з подальшим загорянням транспортного засобу.

Подію близько 13.40 год. почали обговорювати користувачі соцмережі.

«Що в Тетерівці горить? Район звіроферми. Пожежні, «швидка» та поліція колоною полетіли туди», – написав Сергій Амосов.

У коментарях інші користувачі розповідають про ДТП. Один з них виклав фото, на якому видно полум’я.

Фото опубліковане Веронікою Олефир

У пресслужбі патрульної поліції Житомир.info підтвердили інформацію про аварію. За попередніми відомостями, її учасниками стали три транспортні засоби, серед них – мікроавтобус.

У пресслужбі Управління ДСНС України в Житомирській області зазначають, що пожежні вирушили на ліквідацію наслідків автопригоди.

Доповнення:

«За попередніми даними, зіштовхнулися маршрутка Київ-Хмельницький і автомобіль BMW, який їхав у напрямку Житомира. Є інформація про 22 потерпілих, але вона ще уточнюється», - повідомляє журналіст Житомир.info з місця події.

В напрямку Житомира поблизу заправки ANP утворився великий затор.


Водночас з’явилася інформація про аварію на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«9 серпня близько 13.10 до поліції надійшло повідомлення про ДТП поблизу с. Тетерівки Житомирського району. Попередньо, на автошляху зіштовхнулись мікроавтобус та автомобіль «БМВ», унаслідок чого травми отримали 24 людини. За наявною інформацією, унаслідок зіткнення автомобіль «БМВ» загорівся. У результаті ДТП травми різного ступеню тяжкості отримали водій та 21 пасажир мікроавтобуса, а також водій та пасажир легковика. Загиблих серед людей немає. На місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП та Житомирського районного відділення поліції, екстрені служби», - інформує пресслужба поліції області.

Подробиці аварії — в сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, вночі 9 серпня 2019 року в Чуднівському районі Житомирської області згорів причіп фури з побутовою технікою, водій з опіками потрапив до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Тетерівка  
Матеріали по темі