Події

Поліція затримала чоловіка, який у Житомирській області вбив 26-річного знайомого та намагався втекти

28 August 2019, 18:00

Конфлікт між двома молодими чоловіками у Коростишівському районі Житомирської області закінчився вбивством.

Про це 28 серпня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

27 серпня, близько 16.10, у с. Студениця медики «швидкої» зафіксували смерть молодика на одній із вулиць. На його тілі були видимі тілесні ушкодження. Окрім того, й інші обставини вказували на насильницький характер смерті хлопця.

На місці події поліцейські, у першу чергу, встановили особу загиблого. Ним виявився 26-річний місцевий житель.

За словами очевидців, хлопець за півгодини до фатальних подій спілкувався зі знайомим. За інформацією, яку зібрали поліцейські, далі між парубками виник конфлікт, який закінчився смертельним травмуванням одного з них. Інший з місця події утік.

«Його особу нам вдалося встановити упродовж години завдяки допомозі місцевих жителів. А затримали його ще за кілька годин у цьому ж селі», – розповів начальник Коростишівського ВП Дмитро Гаращенко.

За наявною інформацією, чоловік мав намір утекти подалі, однак повернувся до місця проживання за необхідними для цього речами та грошима. Проте там його уже чекали поліцейські, які паралельно також відпрацьовували разом з кінологами й околиці села.

Нині 29-річному молодикові оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства. Він затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Санкція статті 115 (Умисне вбивство) ККУ передбачає покарання у вигляді ув’язнення на термін до 15 років. Вирішується питання взяття під варту.

Як повідомляв Житомир.info, 14 серпня 2019 року в селі Морозівка Новоград-Волинського району Житомирської області посперечалися та побилися двоє чоловіків. Один з них, 69-річний пенсіонер, зміг лише дійти до свого обійстя та присісти на лавці у подвір’ї. Поряд з нею уранці його неживим знайшла донька.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство Студениця Коростишівський район  
Матеріали по темі