Політика

Перші законопроєкти нардепа від Житомира Ігоря Герасименка – про армію та військових

3 September 2019, 12:31

У Верховній раді 2 вересня 2019 року зареєстровані два законопроєкти, серед авторів яких є народний депутат від Житомирського округу №62 Ігор Герасименко.

У співавторстві з колегами по фракції «Слуга народу», які також є членами Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, нардеп Герасименко підготував наступні законопроєкти:

про внесення змін до деяких законів України щодо застосування Збройними Силами України та Державною спеціальною службою транспорту бойової техніки, зброї та спеціальних засобів в особливий період;

про матеріальну відповідальність військовослужбовців та деяких інших осіб.

Тексти законопроєктів станом на 12:00 год. 3 вересня на сайті Верховної ради не оприлюднені.

Нагадаємо, у перший день роботи Верховної ради ІХ скликання 29 серпня були зареєстровані 11 законопроєктів, де серед співавторів – народний депутат від Новоград-Волинського округу №65 Дмитро Костюк (фракція партії «Слуга народу»).

Також 29 серпня був зареєстрований законопроєкт про внесення змін до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» (щодо виплати грошової компенсації на харчування дітей), серед співавторів якого є нардеп від Коростенського округу №64 Володимир Арешонков (позафракційний).

Ще троє мажоритарників від Житомирської області з фракції партії «Слуга народу» - Тетяна Грищенко, Богдан Кицак, Сергій Кузьміних - до законотворчої діяльності поки не долучалися.

Як повідомляв Житомир.info, 29 серпня 2019 року народні депутати затвердили склад парламентських комітетів: Герой України, колишній комбат 95-ї бригади Ігор Герасименко працюватиме в Комітеті з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ВР нардеп законопроект Герасименко  
Матеріали по темі