Політика

У нардепа-мажоритарника від Житомира з’явився перший офіційний помічник-консультант

5 September 2019, 14:06

У народного депутата Ігоря Герасименка, який був обраний в Житомирському одномандатному окрузі №62, вже є офіційний помічник.

За даними сайту Верховної ради, помічником-консультантом, який працює за строковим трудовим договором на постійній основі, є Кучеренко Віталій Валерійович.

Віталій Кучеренко разом з Ігорем Герасименком в лютому 2018 року зареєстрував громадську організацію «Альянс учасників бойових дій». Кучеренко також є військовим пенсіонером – 30 березня 2018 року він оприлюднив декларацію після звільнення з ЗСУ.

Також є помічник-консультант у нардепа від Коростенського округу №64 Володимира Арешонкова – Яковенко Алла Олександрівна, яка теж працює за трудовим договором. Нагадаємо, Алла Яковенко була серед помічників народного депутата Арешонкова й під час його попередньої каденції у Верховній раді.

Інформація про помічників інших чотирьох нардепів-мажоритарників від Житомирської області станом на 14:00 год. 5 вересня відсутня. Немає поки помічників й у нардепів, які раніше були депутатами Житомирської облради: Михайла Забродського та Анжеліки Лабунської.

Як повідомляв Житомир.info, нардеп від Житомира Ігор Герасименко вже зареєстрував два законопроекти, де він є серед співавторів, народний депутат від Коростенського округу Володимир Арешонков долучився до створення одного законопроекту, Дмитро Костюк, який представляє Новоград-Волинський округ – до 11.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ВР нардеп помічник  
Матеріали по темі