Економіка

У Житомирській області виявили фальсифіковане масло, виготовлене на Львівщині

29 September 2019, 11:47

У Житомирській області виявили фальсифікат солодковершкового масла.

Про це 27 вересня повідомила пресслужба Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області.

Державні інспектори Брусилівського районного управління Держпродcпоживслужби під час заходу державного контролю одного із закладів роздрібної торгівлі відібрали зразок масла солодковершкового селянського 73% жиру, виготовленого ТОВ «Терен Про» (адреса потужностей виробництва: вул. Р. Шухевича, 2, с. Ременів, Кам’янка-Бузький р-н., Львівська обл.)

«Відповідно до експертного висновку Житомирської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, встановлено, що даний зразок масла солодковершкового за вмістом метилових ефірів жирних кислот не відповідає вимогам ДСТУ 4399:2005 «Масло вершкове. Технічні умови», – йдеться у повідомленні.

У Держпродспоживслужбі акцентують, що суб’єкт господарювання за вищезазначеною адресою не зареєстрований як потужність з виробництва масла солодковершкового.

Як повідомляв Житомир.info, 11 грудня 2018 року пресслужба ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області інформувала, що у декількох областях України виявили фальсифіковане масло, яке постачалося з Житомирської області. Масло, що не відповідало нормам, надходило, зокрема, і в дитячі садочки різних регіонів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держпродспоживслужба масло фальсифікат  
Матеріали по темі