Політика

Депутат Житомирської облради Володимир Кропивницький з родиною подарували веселе свято мешканцям Корбутівки та Мальованки

7 October 2019, 09:34

Дитячим сміхом, веселощами, іграми та забавами 5 жовтня відзначили День мікрорайонів Корбутівки та Мальованки у Житомирі. Таке свято започаткували тут місцеві депутати Людмила і Володимир Кропивницькі рівно п’ять років тому, тож цьогорічний захід став ювілейним і зібрав рекордну кількість як учасників, так і гостей.

Цього осіннього дня на галявині поблизу Свято-Юріївської церкви, що по вулиці Чуднівській, розмістилися локації з різноманітними забавами і розвагами.

Ярмаркове містечко зі смаколиками, медом, сувенірами, прикрасами, іграшками, посудом та, навіть, плетеними меблями. Поруч – локація з майстер-класами, де впродовж усього свята маленькі відвідувачі мали чим розважитись і зробити власними руками гарний сувенір, поробку з соломи чи ляльку-мотанку. Ті, хто мріє стати рятувальником, могли спробувати себе у ролі пожежника, а юні шахісти отримали нагоду позмагатися в улюбленій грі та отримати цінні подарунки за перемогу.

Веселий дитячий сміх заполонив галявину, на якій кумири малюків: пірати, ніндзі-черепашки, клоуни, слоники, левенята та ляльки розважали маленьких мешканців Корбутівки та Мальованки. Рухливі ігри, цікаві вікторини, призи, сюрпризи, цукрова вата, безкоштовні батути та паровозики, а ще ціле море повітряних кульок – усе, аби свято подарувало чудовий настрій та якнайдовше запам’яталося дітлахам.

Разом з тим, і для дорослих, і для дітей на головній святковій сцені влаштували чудовий концерт, у якому взяли участь вихованці місцевих дитсадків та шкіл, позашкільних закладів, танцювальних студій та спортивних секцій, а також лялькарі, артисти, вокальні колективи міста.

Саме з цієї сцени пролунали вітання з нагоди 5-ї річниці Дня Корбутівки та Мальованки від головних спонсорів та меценатів Володимира та Людмили Кропивницьких. Вони розповіли про цьогорічні здобутки, поділилися планами та наступними кроками, спрямованими на процвітання та добробут Корбутівки і Мальованки, а ще подякували місцевим жителям, адже саме вони є головною гордістю та рушійною силою, яка творить позитивні зміни у районі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Корбутувка Мальованка  
Матеріали по темі