Місто

У Житомирі відкрився перший в Україні фірмовий магазин білоруських цукерок «Мінчанка»

7 October 2019, 16:16

Відтепер у Житомирі можна скуштувати справжні білоруські цукерки: свої двері для покупців відчинив перший в Україні фірмовий магазин білоруських цукерок «Мінчанка», який знаходиться на майдані Перемоги.

«Білоруські цукерки відомі тим, що зберегли традиції виробництва. Наприклад, є такі цукерки як «Улюблена Оленка», «Червона Шапочка», «Мішка на галявині», які в Україні взагалі не виробляються», – говорить директор фірми імпортера білоруських солодощів Максим Гацький.


У приміщенні крамниці є затишний куточок, де ви можете посмакувати кавою.

Для тих, хто вперше куштує білоруські ласощі, пропонують спробувати цукерку «Оленка». У магазині можна знайти не лише цукерки, а й мармелад та зефір.

«Зефір, мармелад, халву ми поставляємо у цей магазин. У Білорусі вони поширені. Саме ми є лідером ринку за постачанням зефіру, наразі намагаємось підкорити ринок України», – розповідає спеціаліст відділу ЗЕД заводу-виробника ВАТ «Красный пищевик» Дмитро Ісаєв.

Загалом в асортименті представлені солодощі від п'ятьох провідних білоруських кондитерських підприємств: «Красного пищевика», «Коммунарки», «Красного мозырянина» ,«Спартака» та «Берестейского Пекаря».

У день відкриття в магазині утворилася черга з кількох десятків людей. Житомиряни скуповували білоруські цукерки, зефір, шоколад та мармелад.

Покупці говорять, що задоволені відкриттям нового магазину, адже тепер можуть покуштувати справжніх білоруських цукерок за приємною ціною.

«Купувала зефір, «вишню», цукерки. Думаю, що потрібні такі магазини, щоб ми знали про їхній товар, а вони про наш», – говорить покупчиня Наталія.

«Купувала цукерки, щоб спробувати. Ціни є дешевші, а є дорожчі, Якщо дорожчі, головне, аби смачні були», – каже покупчиня Ольга.

Магазин знаходиться за адресою: майдан Перемоги, 4/2. Працює з 8 ранку до 8 години вечора.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: цукерки магазин  
Матеріали по темі