Місто

Житомирян запрошують на треті громадські слухання щодо вартості проїзду в маршрутках та нагадують, що треба брати паспорт

10 October 2019, 11:11

17 жовтня у Житомирі втретє за два останніх місяці відбудуться громадські слухання стосовно «транспортних» питань.

Про це 10 жовтня повідомила пресслужба Житомирської міської ради з посиланням на управління транспорту і зв'язку.

«17 жовтня 2019 року о 18:00 годині, за ініціативи гр. Левицького Р.В., в сесійній залі міської ради відбудуться повторні громадські слухання проєктів рішень виконавчого комітету Житомирської міської ради:

  1. “Про затвердження умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Житомирі”.
  2. “Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування”.
  3. “Про встановлення видів та вартості проїзних квитків (пакетів) в міському громадському транспорті”», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що з матеріалами громадських слухань можна ознайомитись в управлінні транспорту і зв’язку міської ради за адресою: майдан ім. С.П. Корольова, 4/2, каб. 379.

У міськраді наголошують: учасникам громадських слухань необхідно пред’явити паспорт громадянина України.

Нагадаємо, 6 серпня 2019 року в Житомирі відбулися анонсовані громадські слухання, на яких представники міської ради та громади обговорювали підвищення вартості проїзду на міських автобусних маршрутах та в електротранспорті. Після двох годин «вільного мікрофону» присутні все ж вирішили звернутись до виконавчого комітету з листом, в якому громада висловить свої зауваження та пропозиції й вимагатиме не підвищувати проїзд на засіданні, яке заплановане на 7 серпня.

Через місяць, 4 вересня, у Житомирі відбулися другі громадські слухання, на яких представники міської ради та громади обговорювали умови конкурсу з перевезення пасажирів, вартість проїзду та встановлення видів і вартості проїзних квитків у міському громадському транспорті. Висловити свою думку з приводу «транспортних» питань до сесійної зали прийшло кілька десятків людей, серед них перевізники. Врешті, люди пішли з зали, тому що у голосуванні щодо спірних питань брали участь перевізники.

Як повідомляв Житомир.info, відповідно до проєкту рішення виконкому міської ради від 14 червня 2019 року, вартість проїзду в громадському транспорті Житомира планують підвищити: у трамваях і тролейбусах проїзд коштуватиме 5 грн, у маршрутках – 7 грн, але при безготівковому розрахунку діятимуть знижки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: громадські слухання громадські обговорення слухання маршрутка проїзд перевізник транспорт  
Матеріали по темі