Місто

Яку продукцію пропонують майстри з різних куточків України на Покровському ярмарку в Житомирі

11 October 2019, 17:14

У Житомирі 11 жовтня розпочався традиційний Покровський ярмарок. На пішохідній Михайлівській кілька десятків майстрів з інших областей України пропонують придбати різноманітну продукцію: східні солодощі, шоколад, сир, мед, вина, вироби з лози та вовни, український національний одяг і сувенірну продукцію.


«Я з Рівненської області, представляю колекцію картин «Бурштиновий світ». Їжджу тільки по великих містах. Тут я вперше, мені дуже сподобалось ваше місто і оформлення. Ціни на картини у нас такі: 380 грн ікони, 350 грн природа і до 22 тис. грн картина з кіньми, це моя візитна картка», – розповідає продавчиня Алла.

«Східні турецькі солодощі: рахат-лукум, пахлава медова, халва, щербет. Щось 20 гривень за 100 грамів, є 50 гривень за 100 грамів. До прикладу, щербет у нас коштує 30 грн, є з сухофруктів цукерки за 35 грн за 100 грамів, пахлава також 35 грн за 100 грамів», – каже продавець Юрій.

«Бринза із Закарпаття, Рахів. Є класична бринза, є з перцем болгарським, з базиліком, сир сулугуні та пармезан. Все по 200 гривень за кілограм», – озвучує ціни Микола.

«Раді вам представити львівський бренд «Ковальня шоколаду». Це шоколадні вироби у незвичайних формах. Наприклад, це може бути шоколадний болт, який взаємодіє з гайкою, або автентична кавоварка. Ціни у нас починаються від 10 до 600 гривень», – відповідає продавець Володимир.

Окрім цього, у центрі Михайлівської житомиряни можуть скуштувати страви української кухні.

Містяни, які проходили повз, поділилися своїми думками.

«Я думаю, що ярмарок гарно організований. Хотілось би якомога частіше бачити подібні ярмарки у нас в Житомирі, а то у нас скучно в місті. Тоді, коли був Другий форум регіонів, на ярмарку було взагалі круто», – стверджує Владислав.

«Ну взагалі дуже гарно, мені подобається. Я вперше на ярмарку, тому що тут навчаюся, але гарно», – відповідає Вероніка.

«Молочні продукти дуже люблю, тому їх купую», – ділиться Тетяна.

Проходитиме Покровський ярмарок чотири дні, до 14 жовтня.

Нагадаємо, у 2019 році Покрову в Житомирі відзначать традиційним весіллям, ярмарком та повстанським рейдом. План заходів

Як повідомляв Житомир.info, упродовж вихідних 12-14 жовтня 2019 року в Житомирі очікується суха і тепла погода.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ярмарок Покрова Михайлівська  
Матеріали по темі