Влада

Начальник управління дорожнього будівництва Житомирської ОДА Роман Крисюк звільнився та оприлюднив декларацію

12 October 2019, 18:35

Начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської облдержадміністрації Роман Крисюк звільнився та 11 жовтня оприлюднив декларацію «перед звільненням».

«Після довготривалого лікування начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА Роман Крисюк нарешті звільнився за згодою сторін. Бажаю Вам міцного здоров’я та успіхів на новій роботі! Всього найкращого!», – так прокоментував звільнення свого підлеглого голова ОДА Віталій Бунечко 11 жовтня.

В декларації перед звільненням зазначено, що з 1 січня по 11 жовтня 2019 року Роман Крисюк отримав 471 тис. 274 грн зарплати, за цей період його готівкові кошти значно збільшилися: на початок поточного року начальник управління декларував 48 тис. грн готівки, на момент звільнення сума задекларованих готівкових коштів становила 120 тис. грн. Зарплата Романа Крисюка за весь 2018 рік - 511 тис. 382 грн.

Нагадаємо, на пресконференції 28 серпня 2019 року новий голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко розповів, що запросив до себе цього дня на 10:00 начальника управління дорожнього будівництва та інфраструктури Романа Крисюка, щоб запропонувати йому звільнитися, але той замість цього пішов до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, з 27 березня 2014 року Роман Крисюк виконував обов’язки начальника управлінні промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської облдержадміністрації, а з 15 грудня 2016 року став начальником цього управління. В січні 2018 року управління перейменували в управління дорожнього будівництва та інфраструктури, а 30 вересня 2019 року голова ОДА Бунечко вирішив припинити шляхом приєднання управління дорожнього будівництва та інфраструктури і відділу енергетичного менеджменту до департаменту регіонального розвитку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Крисюк ОДА звільнення  
Матеріали по темі