Політика

Троє з шести нардепів-мажоритарників від Житомирської області отримали компенсацію за житло у Києві

4 November 2019, 12:50

Троє з шести народних депутатів, обраних в одномандатних округах Житомирської області, отримали в жовтні компенсацію за житло у Києві.

Список народних депутатів України, яким здійснена виплата компенсації для оренди житла або винайму готельного номера у жовтні 2019 року 4 листопада оприлюднили на сайті Верховної ради.

Володимир Арешонков, обраний в Коростенському окрузі №64, отримав 41 тис. 600 грн компенсації, Тетяна Грищенко, обрана в Малинському окрузі №66 – 39 тис. 838,71 грн, Богдан Кицак, обраний в Бердичівському окрузі №63 – 21 тис. 450 грн.

Також отримав компенсацію колишній депутат Житомирської облради Михайло Забродський – 41 тис. 600 грн.

Всього компенсацію за житло у жовтні виплатили 120 народним депутатам.

Нагадаємо, Володимир Арешонков був нардепом Верховної ради минулого скликання і отримував щомісячну компенсацію за оренду готельного номера площею 15 кв.м. в готелі готельному комплексі «Київ», який належить управлінню справами Апарату Верховної Ради України. Зокрема, в серпні 2019 року він отримав 18 тис. 200 грн компенсації за житло. Такі ж суми отримували ще два мажоритарники від Житомирської області – Олександр Ревега та Борислав Розенблат.

Як повідомляв Житомир.info, кандидати від президентської партії «Слуга народу» перемогли в п’яти з шести округів Житомирської області, єдиним не «зеленим» мажоритарником від області є самовисуванець Володимир Арешонков, який вже представляв Коростенський округ №64 у Верховній раді попереднього скликання, будучі обраним від Блоку Петра Порошенка. Перші декларації про доходи оприлюднили лише троє з п’яти новообраних нардепів-мажоритарників «Слуги народу».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нардеп ВР житло компенсація  
Матеріали по темі