Місто

​У наступному бюджеті участі буде три проєкти, один з яких стосуватиметься перетворення кінотеатру «Космос», - мер Житомира

12 November 2019, 13:42

У грудні 2019 року житомирянам запропонують проголосувати за реконструкцію кінотеатру «Космос» під дитячий експериментаріум або підтримати два інших проєкти нового бюджету участі.

Про це мер Житомира Сергій Сухомлин сказав 11 листопада в програмі «Тема дня» на Житомир.info, відповідаючи на запитання слухачів.

«Ми зараз готуємо декілька проєктів бюджету участі, щоб грудні (2019) люди все-таки могли проголосувати за наступний бюджет участі. І ми казали, що в наступному (2020) році будуть місцеві вибори, і ми не хочемо, щоб бюджет участі використовували як змагання між депутатами для того, щоб «затягнути» ці проєкти на свої округи. Тому ми будемо пропонувати буквально три загальноміських проєкти, в тому чисті – й по реконструкції кінотеатру «Космос» під дитячий експериментаріум. Подібні працюють у Києві та Одесі. Якщо люди проголосують, ми зможемо направити бюджетні кошти на реконструкцію «Космосу», - сказав міський голова.

Програму «Тема дня» з мером Житомира повністю дивіться тут, відповідь щодо реконструкції кінотеатру «Космос» - на 46 хвилині.

Нагадаємо, у травні 2019 мерія відповіла на петицію житомирянки щодо створення на базі кінотеатру «Космос» дитячого центру розвитку та дозвілля.

Як повідомляв Житомир.info, в ефірі «Теми дня» Сергій Сухомлин повідомив, що вже є кандидатура на посаду заступника мера з питань транспорту, пояснив, чому вагається, чи йти на третій мерський термін і чому місто закуповує новорічні будиночки замість скористатися будиночками фонду Розенблатів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Тема дня мер Сухомлин "Космос" кінотеатр бюджет участі  
Матеріали по темі