Україна

Где находится харизма у известных политиков? 3 фото

30 May 2008, 18:01
Більшість чоловіків голяться не через бажання виглядати по-особливому, а через те, що волосся стає дедалі менше

Кажуть, що за втрату волосся чоловіки нагородженні гіперсексуальністю, тому й мають успіх у жінок. Проте, багато хто з чоловіків все-таки комплексує відносно свого зовнішнього вигляду. Тому не задумуючись віддали б найдорожче заради повернення пишної шевелюри, навіть якщо це коштуватиме їм сексуальної привабливості. Втім, старші політики в свою чергу переконані, що лисина – результат активної розумової діяльності. Тому нічого її приховувати!

Василь Кисельов, народний депутат, Партія Регіонів

Усі харизматичні люди схильні до облисіння. На мій погляд, нема жодного недоліку у відсутності волосся, бо не треба витрачати часу на зачіску та укладання волосся, що є економією часу і коштів. Лисі люди не лише розумово активні, але й сексуально. Відомо, що людина схильна до облисіння, коли в неї підвищений вміст тестостерону. Я легко запам’ятовуюсь людям як політик, мене ні з ким не сплутають. Якщо серйозно, то, звісно, спочатку комплексував, але коли побрився наголо, зрозумів, що це мій образ, це є моє «я», тож зараз почуваю себе дуже комфортно.

Геннадій Москаль, президент юридичної компанії «Правозахист»

Люди втрачають волосся від активної розумової діяльності. Не можу назвати ані недоліків, ані переваг лисих. Просто такі закони природи, а на неї ображатися не можна. Щодо економії грошей, у київських цирульнях беруть однакову плату за послуги як з лисих, так і з волосатих. Переваг для лисих, на жаль, в нашій країні нема.

Юрій Рогоза, сценарист, член виконкому Союзу лівих сил

Недоліків у тому, що ти лисий, нема взагалі. Є лише переваги. По-перше, це красиво, по-друге, це полегшує контакт з Господом Богом: ніщо не заважає приймати правильний сигнал. У жінок це викликає певні абсолютно прекрасні асоціації. Лисина – це ознака активної життєвої позиції і розумової діяльності як її складової. Лисий чоловік завжди охайно зачесаний. Взагалі, мені дивно уявляти себе з довгим волоссям. Уперше поголив голову ще студентом, на першому курсі. А остаточно вирішив голитися років 6-7 тому, цього вимагав внутрішній стан.

Якось мер Москви Юрій Лужков сказав, що у лисих чоловіків становище більш завидне, бо мають більше місця для поцілунків коханих жінок. А ще подейкують, що в Американському місті Хьюстон є забігайлівка, де будь-який лисий відвідувач може перекусити безкоштовно. А все тому, що власник кнайпи сам без волосся. Окрім того в кафе вивішується плакат лисого обранця місяця. Кажуть, одним з перших там засвітився Михайло Горбачов.

источник:  "Главред"

 

http://vip.glavred.info/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі