Події

У селі Житомирської області бус наїхав на 6-річну дівчинку, дитина у лікарні

2 July 2022, 10:37

В Попільнянській громаді поліція з’ясовує обставини травмування дитини у ДТП.

Про це 2 липня повідомляє пресслужба поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 1 липня у с. Квітневому. Унаслідок наїзду автомобілем травми отримала 6-річна дівчинка. Попередньо, близько 17:15 водій автомобіля «Ford Transit», 58-річний житель с. Квітневого, рухаючись вулицею, здійснив наїзд на дівчинку, яка перетинала автошлях. У результаті наїзду 6-річна місцева жителька отримала травми та була ушпиталена до лікарні. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події», - йдеться у повідомленні.


Поліція звертається до водіїв транспортних засобів: постійно проявляйте пильність стосовно пішоходів, надавайте їм перевагу в русі при проїзді перехресть і пішохідних переходів. Особливо будьте уважні в місцях можливої появи дітей на дорозі. Вам належить головна роль у попередженні ДТП. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.

Також правоохоронці закликають батьків нагадати дітям Правила дорожнього руху та власним прикладом демонструвати їх дотримання. Зокрема, варто нагадати про заборону бігати через автошлях, виїздити на дорогу на велосипеді, роликах, самокатах тощо.

Як повідомляв Житомир.info, у Новограді-Волинському 28 червня 2022 року під колеса автомобіля потрапив 10-річний велосипедист, який перетинав дорогу по пішохідному переходу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція дитина  
Матеріали по темі