Події

В Житомирському районі на пожежі у власному будинку загинув 80-річний чоловік

5 February 2023, 11:58

В Житомирському районі на пожежі у власній оселі загинув літній чоловік.

Про це 5 лютого повідомляє пресслужба головного управління ДСНС у Житомирській області.

«4 лютого о 22:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку в с. Коваленки Любарської територіальної громади Житомирського району. На місці події бійці ДСНС встановили, що через пізнє виявлення загоряння та сповіщення вогонь встиг охопити речі домашнього вжитку всередині оселі та розповсюдився на перекриття і покрівлю. Зі слів сусідів стало відомо, що всередині може знаходитися господар, який не має змоги вільно пересуватися. До того ж існувала загроза поширення полум’я на розташовану поруч господарську будівлю та піддашок з сіном. Під час гасіння пожежі, на підлозі однієї з кімнат житла вогнеборці виявили рештки тіла 80-річного власника», - йдеться у повідомленні.

Зусиллями двох відділень рятувальників за півтори години пожежу вдалося повністю ліквідувати. Вогонь знищив дах будинку та домашнє майно всередині. Поруч розташовані будівлі ушкоджень не зазнали. До гасіння залучалося 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 2 лютого у Житомирі на пожежі в кімнаті гуртожитку на Польовій вогнеборці врятували жінку з 5-річною дитиною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа будинок загибель  
Матеріали по темі