Влада

Мер Житомира вручив відзнаки за сприяння ЗСУ та нагородив годинником директора табору «Супутник»

6 February 2023, 15:31

На позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради 6 лютого 2023 року мер Житомира вручив відзнаки від Міноборони «За сприяння Збройним Силам України» та нагородив годинником від міського голови директора табору «Супутник» за високий професіоналізм.

«У суботу у нас були представники від Міністерства оборони України і передали нагороди, тому хотіли б сьогодні нагородити. Я не буду розповідати, яку саме роботу виконували спеціалісти компанії, але декілька тижнів вони працювали по дуже важливому завданню. І от відзнакою Міністерства оборони України — медаллю «За сприяння Збройним Силам України» за значний особистий склад в організацію та надання всебічної допомоги особовому складу військових частин і підрозділів Збройних Сил України, підтримання бойового духу захисників державного суверенітету та територіальної цілісності України, активну волонтерську діяльність Пастухова Сергія Олеговича – директора приватного підприємства, а також нагородити Войтенко Святослава Володимировича», - зазначив Сергій Сухомлин.

Крім того, він вручив і годинник від міського голови директору табору «Супутник».

«Також за особистий вклад нагородити годинником міського голови за високий професіоналізм та відданість роботі Ковальчук Любов Володимирівну», - додав мер Житомира.

Пані Людмила подякувала та висловила сподівання, що табір «Супутник» і надалі буде кращим в Україні.

«Я щиро дякую. Я сподіваюся, що мир скоро настане, перемога буде, і наш табір «Супутник» - кращий у всій Україні, він знову буде кращий і ми ніколи не підведемо, і наші дітки будуть оздоровлюватися, і ви до нас будете приїжджати усі, і ми будемо раді вас бачити у стінах нашого табору міської ради», -

Як повідомляв Житомир.info, 12 вересня 2022 року Олексій Резніков у Житомирі вручав відомчі відзнаки Міністерства оборони жителям Житомирщини, які з перших днів війни своєю щоденною працею робили важливий внесок у національний спротив російському вторгненню.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком нагорода відзнака Міноборони медаль годинник міського голови мер Сухомлин Пастухов Войтенко Ковальчук 
Матеріали по темі