Події

Відео нічної атаки ворожих дронів на Житомирську область

22 March 2023, 10:57

Під час атаки ворожих безпілотників на Житомирську область в ніч з 21 на 22 березня сили протиповітряної оборони знищили три ворожі безпілотники, але були й влучання. Про це вранці 22 березня поінформував начальник обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

Момент атаки дронів зафіксував на відео наш читач, житель Житомирського району.

«Я прокинувся десь о 3:30 від гучного звуку вибуху, потім побачив яскравий спалах. В небі було чутно характерний звук, наче працює бензокоса чи мопед, було багато пострілів, мабуть, наші збивали ці «мопеди», - розповів читач.

На місці влучання дрона зайнялася пожежа.

Відповідно до Спільної заяви Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства оборони України та представників ЗМІ журналісти можуть збирати інформацію на місцях відразу після обстрілів, а оприлюднювати матеріали щодо подій навколо військових об’єктів – по завершенню 12 годин, цивільних – через 3 години.

Нагадаємо, в результаті нічної атаки дронів в Житомирській області був пошкоджений один об’єкт інфраструктури, постраждалих немає.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч на 9 березня 2023 року росіяни вдарили по підстанції в Житомирі, внаслідок чого частина міста лишилася без світла і води. Коментуючи наслідки удару мер Житомира наголосив, що в місті – найскладніша ситуація за весь час російських обстрілів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дрон обстріл шахед 
Матеріали по темі