Події

На дачі у Житомирському районі жінка знайшла тіло свого чоловіка, застреленого з рушниці

22 March 2023, 11:39

У дачному будинку в селі Лісівщина Станишівської громади Житомирського району жінка знайшла вбитим свого чоловіка. Виявилося, що життя його позбавив місцевий житель, скориставшись мисливською рушницею.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Увечері 21 березня на спецлінію «102» зателефонувала 56-річна житомирянка з повідомленням про загибель її чоловіка у дачному будинку, розташованому у с. Лісівщині Станишівської громади. Обставини події з’ясовували працівники слідчо-оперативної групи відділу поліції №1 Житомирського рай управління», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці виявили тіло 59-річного чоловіка на підлозі в одній з кімнат будинку. На його голові були видимі тілесні ушкодження, схожі на вогнепальні поранення. Для встановлення причини смерті та інших обставин було призначено судово-медичну експертизу тіла.

З місця події поліцейські вилучили низку речових доказів, опитали місцевих жителів, провели ретельне обстеження території та інші розшукові заходи.

У результаті встановили причетність до вбивства 49-річного місцевого жителя. Попередньо, між ним та загиблим виник побутовий конфлікт. Тож напередодні чоловік прийшов до опонента додому з’ясовувати стосунки, а з собою прихопив незареєстровану мисливську рушницю, якою й скористався.

Поліцейські вилучили зброю та затримали чоловіка в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. За протиправне заподіяння смерті іншій людині передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, 2 березня 2023 року на Богунії в Житомирі двоє місцевих жителів після застілля з алкоголем вийшли на вулицю «на розмову». Під час з’ясування стосунків один з чоловіків завдав опоненту смертельного удару ножем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство Лісівщина Станишівська громада  
Матеріали по темі