Суспільство

Бахмут своє завдання виконав на 200%, - командир механізованої бригади із Житомирської області

23 March 2023, 10:31

Командир окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького полковник Володимир Сіленко вважає, що Бахмут — політичне рішення для путіна. Він переконаний, що це місто виконало своє завдання вже на 200%.

Про це 23 березня йдеться на Military Media Center.

«Бахмут — це форпост, який росіяни намагаються взяти застосовуючи тактику навали штурмовими групами по 10 – 15 осіб. З досвіду роботи на цьому напрямку, окупанти застосовують артилерію навіть по своїх штурмових групах, коли їх зупиняють наші підрозділи», — зазначив військовий.

Водночас Володимир Сіленко наголосив, що не можна недооцінювати противника, він випробує різну тактику.

«Якщо окупанти мають успіх, б’ють штурмовою групою і нарощуються, якщо ні — переходять на іншу ділянку», — пояснив командир бригади.

Також він додав, якщо загалом говорити про командування рф, то це генерали радянських часів. У нас же здебільшого молоді офіцери та генерали, які більш креативні та з досвідом взаємодії з НАТО.

«росіяни вже відчули на собі роботу зброї, яку нам надають партнери, тож в них “запалало”», – підкреслив Володимир Сіленко.

Як танки механізованої бригади з Житомирської області б’ють ворога під Бахмутом дивіться тут.

Нагадаємо, 7 лютого 30-а бригада показала, як ефективно нищить «танкову еліту» окупантів.

Як повідомляв Житомир.info, 29 січня 2023 року воїни 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького розповідали, що під час бойового злагодження відпрацьовували наступальні дії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 30 бригада механізована бригада війна фронт командир Сіленко 
Матеріали по темі