Події

Житель Житомирської області хотів унікальний номерний знак на авто, однак натрапив на шахраїв в інтернеті

31 March 2023, 08:45

До сервісного центру МВС звернувся клієнт, щоб присвоїти індивідуальний номерний знак своїй автівці. Він зареєструвався в електронну чергу, надав усі документи і дістав той самий номерний знак, який отримав поштою. От тільки нюанс: неозброєним оком видно, що знак несправжній і не відповідає ДСТУ.

Про це 30 березня повідомляється на сторінці Сервісних центрів МВС у Житомирській області.

«Виявилося, що чоловік замовив його в Інтернеті, однак не через Електронний кабінет водія, а в якійсь приватній конторі. Ще й заплатив 1500 грн, що майже вдвічі більше, ніж коштував би подібний індивідуальний номерний знак насправді. Зрозумівши, в яку халепу потрапив, розгублений клієнт забрав свої «сувенірні номери» і пішов», - йдеться в повідомленні.

Сервісні центри МВС наголошують: не довіряйте шахраям і користуйтеся виключно офіційними сервісами. Тим більше, що омріяний ексклюзивний номерний знак доступний для замовлення онлайн.

Нагадаємо, 21 лютого у сервісний центр МВС у Радомишлі для відновлення посвідчення звернувся житель Херсонщини, який знаходиться в розшуку, далі з чоловіком розбиралися правоохоронці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сервісний центр водій номерний знак 
Матеріали по темі