Події

У Житомирі на Житньому ринку Toyota збила 4-річну дівчинку на пішохідному переході: дитина потрапила до лікарні

31 March 2023, 14:15

У Житомирі на перехресті вулиць Гоголівської та Хлібної 30 березня Toyota наїхала на 4-річну дитину, яка разом з матір’ю перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

Про це 31 березня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 березня на перехресті вулиць Гоголівської та Хлібної в обласному центрі. Попередньо, близько 17:45 39-річна водійка автомобіля Toyota RAV4, рухаючись вул. Гоголівською, допустила наїзд на дівчинку, яка разом з матір’ю перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Унаслідок ДТП 4-річна дитина отримала травми та була ушпиталена до обласної дитячої лікарні», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває з’ясування всіх обставин.

Нагадаємо, 30 березня поблизу села Андріївка Житомирського району вантажівка на смерть збила 20-річного хлопця, який ішов по нерегульованому переходу.

Як повідомляв Житомир.info, 27 березня 2023 року в Овручі Kia збила жінку, яка з дитячим візком переходила дорогу, а потім врізалася у паркан.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП наїзд пішохід аварія наїзд на пішохода дитина 
Матеріали по темі