Суспільство

У Житомирі водій прийшов відкрити категорію, а потрапив до поліції – виявилося, що чоловік у розшуку

9 June 2023, 09:23

У Житомирі водій прийшов до сервісного центру МВС, аби відкрити категорію, але потрапив до поліції – виявилося, що чоловік перебуває у розшуку.

Про це 8 червня розповідали на Facebook-сторінці сервісного центру МВС в Житомирській області.

«Уже втретє за тиждень до сервісного центру МВС у Житомирі приїжджають правоохоронці. Цього разу приводом стало не фальшиве посвідчення, а проблеми із законом у самого водія. Під час перевірки за базою даних «АРМОР» наш адміністратор виявив, що клієнт розшукується Житомирським районним управлінням поліції. Відповідно, далі чоловіка передали в руки правоохоронцям, які прибули на виклик», – йдеться у повідомленні.

А напередодні, 7 червня, у сервісному центрі МВС інформували про два фальшиві посвідчення, виявлені у Житомирі за один день.

«У першому випадку до сервісного центру МВС звернувся чоловік з наміром обміняти посвідчення, отримане у 2020 році. Однак під час перевірки виявилося, що клієнт взагалі ніколи не отримував водійське. А от сам документ з такими ж номером і серією видавався. Але не в Житомирі, як написали ділки на підробці, а в Івано-Франківську, і не 2020, а в 2021 році. Ну і, звісно, видавався він абсолютно іншій особі», – розповідають у сервісному центрі.

Друга подія дещо схожа: теж фальшиве посвідчення, видане на 3 роки раніше, ніж намалювали «умільці» на бланку, теж видане не в Житомирі (цього разу – Хмельницький), і належить оригінал іншій особі. Однак на заміну цієї підробки панянка вже встигла отримати новий документ у Великобританії.

Далі обома інцидентами займатимуться правоохоронні органи.

Як повідомляв Житомир.info, 9 грудня 2022 року в сервісному центрі МВС у Житомирській області розповідали, що патрульні вилучили водійське у п’яного кермувальника, а згодом з’ясувалося, що посвідчення йому ніколи й не видавали – чоловік користувався фальшивим документом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сервісний центр водій посвідчення водійське посвідчення  
Матеріали по темі