Місто

У Житомирі підприємець з Черкаської області за 1,9 мільйона оновлює розмітку на дорогах, пріоритет – пішохідні переходи

22 April 2024, 16:06

Переможцем тендеру на послуги з нанесення дорожньої розмітки, який проводило комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради, став підприємець з Черкаської області.

Тендер був оголошений 15 березня з очікуваною вартістю 3 млн 048 тис. 247 грн, заявки подали вісім учасників, деякі з них під час торгів зменшували вартість своїх послуг і в результаті переможцем став ФОП Рябокінь Сергій Сергійович з пропозицією 1 млн 899 тис. 999 грн.

Договір з підприємцем підписали 5 квітня 2024 року, замовлені роботи він має виконувати до кінця поточного року.

Рябокінь Сергій Сергійович 1998 р.н. був зареєстрований як ФОП в м. Ватутіне Черкаської області менш ніж рік тому – 19 травня 2023 року, договір з КП «УАШ» є першим виграним вартісним тендером підприємця, до цього в нього за бюджетні кошти був лише укладений без тендеру в серпні минулого року договір з виконавчим комітетом Звенигородської міської ради на нанесення та відновлення дорожньої розмітки за 90 тис. грн.

Скриншот з «Прозорро»

В коментарі Житомир.info 22 квітня заступник мера Житомира Олександр Шевчук пояснив, що пріоритет для нанесення дорожньої розмітки – пішохідні переходи.

«У нас все місто потребує оновлення дорожньої розмітки, це обов’язкова вимога поліції та норм ДБНу і закону. По місту треба робити всі пішохідні переходи, особливо на центральних вулицях, де велика кількість людей. Фарба тримається до восьми місяців, є деякі місця, де оновлення треба робити двічі на рік. Перелік адрес для нанесення розмітки пропрацьовується з патрульною поліцією», - наголосив Олександр Шевчук.

Нижче на відео – стара та оновлена розмітка в центрі Житомира 22 квітня 2024 року.

Нагадаємо, 14 березня КП «УАШ» провело тендер на закупівлю 5490 кг фарби для розмічання доріг: на торги подали заявки п’ять фірм, переможцем стало харківське ТОВ «Овіс Трейд» з пропозицією 437 тис. 250 грн, 11 квітня з фірмою підписали договір.

Як повідомляв Житомир.info, 14 квітня 2023 року КП «Управління автомобільних шляхів» провело тендер на послуги з нанесення дорожньої розмітки на більш ніж 60 вулицях Житомира: очікувана вартість закупівлі становила 4 млн 046 тис. 437 грн, переможцем став ФОП із Запоріжжя Микиртумов Армаіс Григорович з пропозицією 3 млн 060 тис. грн. Також минулого року на деяких вулицях розмітку наносили працівники УАШ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розмітка УАШ тендер закупівля Шевчук дорожня розмітка дорога 
Матеріали по темі