Події

На півночі Житомирської області чоловік вдарив ножем у шию сусіда, потерпілий помер

25 April 2024, 11:47

На Овруччині поліцейські затримали причетного до вбивства товариша.

Про це 25 квітня повідомила пресслужба Коростенського районного управління поліції.

«24 квітня, близько 20:10 на лінію «102» надійшло повідомлення від 45-річного жителя місцевої громади. Чоловік повідомив, що смертельно травмував свого товариша. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група відділу поліції №1 (м. Овруч) Коростенського райуправління. Поблизу приватного будинку було виявлено тіло 48-річного місцевого жителя з пораненням шиї. Медики констатували смерть чоловіка», - йдеться у повідомленні.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Поліцейські зібрали свідчення протиправного діяння, у тому числі вилучили речові докази. Тіло загиблого було направлено для проведення судово-медичної експертизи.

Попередньо встановлено, що цього дня господар та його сусід разом випивали. Згодом між ними виникла сварка, у ході якої власник помешкання вдарив ножем свого гостя. Поранення виявилося смертельним.

Поліцейські затримали 45-річного причетного до події в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває встановлення всіх обставин.

Відповідно до чинного законодавства фігуранту загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у квітні за публічного обвинувачення прокурора Житомирської окружної прокуратури жителя Троянова визнано винним в умисному вбивстві свого 49-річного батька. Тоді п’яний чоловік намагався втекти на автомобілі, узявши з собою двох своїх доньок, але врізався у стовп. Його засудили до 8 років тюрми.

Як повідомляв Житомир.info, 10 квітня 2024 року на Житомирщині слідчі повідомили трьом юнакам про підозру у смертельному побитті пенсіонера. Усім трьом фігурантам судом обрано запобіжні заходи – вони перебуватимуть під цілодобовим домашнім арештом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція вбивство конфлікт ніж гість сусід 
Матеріали по темі