Місто

Мешканцям двох багатоповерхівок радять зробити кількаденний запас води – «Житомирводоканал» замінятиме насосну станцію

29 April 2024, 14:38

КП «Житомирводоканал» проводитиме заміну підвищувальної насосної станції, яка підкачує воду до будинків за адресами: вул. Грушевського, 97 б та вул. Грушевського, 101. Роботи триватимуть впродовж 2-3 днів. Усім, хто живе вище третього поверху, комунальники радять зробити запас води.

Про це 29 квітня повідомляє пресслужба КП «Житомирводоканал».

«До уваги мешканців будинків, що знаходиться за адресами: вул. Грушевського, 97 б та вул. Грушевського, 101. 1 травня КП «Житомирводоканал» проводитиме роботи із технічного переоснащення підвищувальної насосної станції, яка забезпечує підкачування води до ваших будинків», - йдеться в повідомленні.

Технічне переоснащення ПНС проходитиме у два етапи:

  • демонтаж старого обладнання;
  • встановлення нових насосів та запірної арматури.

На час проведення робіт буде прокладено байпас (додаткова водопровідна «гілка»), що дозволить забезпечити водою мешканців нижніх поверхів будинку. Водночас абонентам, які проживають вище 3-го поверху, рекомендуємо зробити запас води.

Скільки часу триватимуть роботи?

Процес технічного переоснащення будь-якого об'єкта є складним та часоємним: роботи будуть розпочаті 1 травня о 9:00 ранку, завершені - 3 травня.

Для чого необхідне технічне переоснащення підвищувальної насосної станції?

На жаль, обладнане ПНС застаріле, насоси та засувки часто виходять з ладу, що зумовлює аварійні ситуації із призупиненням водопостачання. Заміна обладнання дозволить покращити якість надання послуги водопостачання.

«За потреби (відповідно до заявок, залишених за номером: 0 800 752 553) до вказаних будинків буде організовано підвіз води. Нагадуємо, що в умовах воєнного часу вкрай важливо мати запас води усім містянам», - наголошують комунальники.

Нагадаємо, у Житомирі 29 квітня через аварійно-відновлювальні роботи призупиняли водопостачання частині мікрорайону Богунія.

Як повідомляв Житомир.info, у трьох селах поблизу Житомира та у 12 будинках мікрорайону Польова 23 квітня 2024 року не було води – КП «Житомирводоканал» проводило аварійно-відновлювальні роботи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал запас води Житомирводоканал ПНС насосна станція підвіз води помпа  
Матеріали по темі