Події

Під час пожежі у квартирі п'ятиповерхівки в райцентрі Житомирської області загинув 63-річний чоловік

5 May 2024, 11:14

Рятувальники виявили тіло 63-річного чоловіка під час ліквідації пожежі в квартирі п'ятиповерхівки у Звягелі.

Про це 5 травня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Сьогодні о 8:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку у м. Звягель. Телефонували сусіди, які відчули запах диму. По прибуттю бійців ДСНС спостерігалось сильне задимлення у квартирі. Під час розвідки у приміщенні вони виявили у кімнаті на підлозі біля ліжка 63-річного господаря без ознак життя», - йдеться у повідомленні.

Зусиллями вогнеборців о 9:14 пожежу вдалося локалізувати, а о 9:34 ліквідувати. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та меблі у кімнаті на площі 20 кв.м. Полум’ю не дали розповсюдитись на всю квартиру.

За попередньою інформацією, займання сталося через необережність під час куріння. Остаточна причина пожежі встановлюється фахівцями.

Нагадаємо, 23 квітня в с. Осівці Брусилівської територіальної громади Житомирського району в дерев’яному будинку під час пожежі загинув 49-річний чоловік.

Як повідомляв Житомир.info, 22 квітня 2024 року у м. Малин Коростенського району на пожежі загинув власник приватного будинку 1964 року народження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа загиблий квартира Звягель 
Матеріали по темі