Місто

Правоохоронці розшукують водія, який вночі став учасником потрійної ДТП з потерпілими на перехресті у Житомирі

20 May 2024, 12:14

Сьогодні опівночі на перехресті вулиць Шевченка та Східної у Житомирі сталася ДТП за участю трьох автомобілів. Правоохоронці розшукують одного з водіїв.

Про це 20 травня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Автотроща сталася після опівночі 20 травня на перехресті вулиць Шевченка та Східної у місті Житомирі. Одразу ж після події керманич одного з транспортних засобів залишив місце ДТП. Нині поліцейські встановлюють його особу та просять відгукнутися свідків події. Попередньо, близько 00:02 сталося зіткнення легковика «Opel» та автомобіля таксі «Volkswagen», під керуванням 46-річного містянина. Від удару останній зіткнувся з припаркованим автомобілем «Skoda».

Унаслідок ДТП було травмовано керманича таксі та його 21-річну пасажирку. Також тілесні ушкодження отримав пасажир автомобіля «Opel», 30-річний житомирянин. Водночас водій цього транспортного засобу з місця пішов.

Усі травмовані були госпіталізовані до відділень інтенсивної терапії у лікарнях міста.

Тож нині слідчі Житомирського районного управління поліції встановлюють усі обставини події та особу керманича-втікача в межах кримінального провадження, відкритого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

У поліції закликають: якщо ви стали свідком вказаної дорожньо-транспортної пригоди, просимо зателефонувати на спецлінію 102 або до чергової частини Житомирського райуправління поліції 40-74-75.

Нагадаємо, 18 травня у Житомирі на вулиці Київській сталася ДТП за участі 4 легкових автомобілів. Патрульні склали протокол на водія Tesla за порушення ПДР.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі вдень 17 травня 2024 року поблизу міської ради сталася ДТП, попередньо, за участю кількох транспортних засобів. Згодом у патрульній поліції повідомили про відсутність виклику на місце події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція перехрестя вул.Шевченка вул.Східна водій розшук 
Матеріали по темі