Новини компаній

Як банк "Аваль" провів толоку у Житомирській області. ФОТО

9 July 2009, 17:06

        У липні цього року Житомирська обласна дирекція ВАТ «Райффайзен Банку Аваль» святкуватиме 15-річчя з дня створення. Вже стало традицією, коли дирекція святкуючи, дарує свято іншим, особливо тим, хто потребує турботи та уваги.
        Тому, четвертого липня цього року по всій області, де функціонують відділення Райффайзен Банку Аваль, понад 500 «авалівців» з корпоративними ознаками в одязі вийшли на соціальні об’єкти для проведення «толок». Відомо, що «толока» означає одноразову безкоштовну працю гуртом для виконання великої за обсягом роботи. Саме в такий спосіб, у суботній вихідний день «авалів ці» вирішили надати допомогу тим, хто її потребує. Ключовим об’єктом «толоки» було вибрано Денишівський дитячий будинок. Тут, цілий день,  за покликанням душі, працювало 102 працівника Житомирської обласної дирекції  Райффайзен Банку Аваль, вони відремонтували та пофарбували 8 дитячих майданчиків і павільйонів, потім почастували дітей печивом, соками, солодощами, фруктами, подарували кожному набір для малювання та ігри. Побували «авалівці» у реабілітаційному центрі с.Малий Кобилин та подарували цифровий фотоапарат, іграшки, книги, канцелярське приладдя, у 82-річної бабусі-опікуна семерих дітей-сиріт, де вручили дітям два велосипеди та набір посуду для бабусі, у Коростенському міському територіальному центрі реабілітації громадян похилого віку для якого придбали пилосос, у дитячому відділенні районної лікарні смт.Олевська, тощо. Відвідали дитячі будинки сімейного типу, будинок малят, дитсадочки, інтернати, спецшколи, та всюди залишили подарунки і добрі справи, зроблені власними руками.
        У смт.Чуднів створено велику клумбу біля церкви, у м.Андрушівці прибрано на могилах загиблих воїнів у Великій Вітчизняній війні, у м.Баранівка працювали у лісопарку «Видолоч», у м.Радомишль допомагали облаштувати новий дитячий будинок сімейного типу, тощо.
        Очевидь, що такий захід став не лише корисним для громади, а й продемонстрував згуртованість, можливості колективу та ще раз показав,що небайдужість - у традиціях Житомирської обласної дирекції Райффайзен Банку Аваль
        Взагалі, за останні півтора року на спонсорство та благодійність Райффайзен Банком Аваль на Житомирщині направлено понад 300 тис. грн. За ці кошти придбано автобус для підвозу дітей до школи у м.Радомишль за маршрутом «Заболоть — Мірча — Кочерів — Радомишль», обладнано комп’ютерний клас у будівельному коледжі м.Житомира, 10 тис. грн виділено обласній дитячій лікарні на придбання апарату для визначення глухоти у новонароджених дітей.
        Щороку у переддень свята Святого Миколая, Міжнародного Дня захисту дітей, у День Банківського працівника та у День свого народження Житомирська обласна дирекція ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» обов’язково відвідує дитячі та інші соціальні колективи. Нещодавно, з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, дирекція була учасником свята у дитячому садку №49 м.Житомира, де подарували дітям солодощі, а для потреб дитсадочка встановили комп’ютер та принтер.
        Десять років поспіль дирекція виступає спонсором щорічних звітних концертів дитячого хореографічного ансамблю «Сонечко», підтримує художні, творчі, молодіжні колективи. Так, дирекція допомагала облфілармонії, Житомирському училищу культури і мистецтв ім.І.Огієнка, приймала участь у проведенні: конкурсу наукових молодіжних робіт Житомирського державного технологічного університету, ювілейного концерту гурту «Кредо», першого Житомирського міського балу випускників-медалістів, регіонального конкурсу бального танцю, «Дня міста», святкуванні 35-ої річниці з дня створення обласної художньої школи, тощо.
         «Авалівці» твердо переконані, що для добрих справ завжди є місце та час і ніякі «проблеми» не перешкода цьому, якщо вишукуєш «можливості».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі