Культура

В Житомирі фронтмен гурту „Танок на майдані Конго” презентував свій „український вестерн”. ФОТОрепортаж

7 September 2009, 17:25

7 вересня 2009 року до Житомира приїхав музикант гурту „ТНМК”, а від тепер і письменник Олександр Сдоренко (творче прізвисько Фоззі), аби презентувати власну книгу „Ели воду из-под крана”.

На прес-конференції автор розповів, що книга складається з кількох оповідань, які повністю вигадані, тобто сюжети не взятті з життя, але Фоззі припустив, що можливо деяких персонажів читачі зможуть впізнати. 

Фоззі пояснив, що є шанувальником американського вестерну, тому співставляє той час, який описаний в книжці (дев’яності роки) із роками ковбоїв і „безпрєдєлу”, називаючи його „українським вестерном”.

„Я є шанувальником вестернів, тому мені здається, що період початку української незалежності є схожим на безправ’я у Америці часів дикого заходу. Оскільки, у книжці йдеться про дев’яності роки, тому її можна назвати „українським вестерном”, - розповів Олександр Сидоренко.

Фоззі розповідає, що не мав наміру писати книжку, але у вільні хвилини під час гастролей він записував цікаві історії до себе у телефон, пізніше він почав займатися створенням історій на ноутбуці, який виграв на змагання з комп’ютерних ігор.

„Я мав досить комічну історію із написанням книжки, під час гастролей, коли до концерту залишався майже цілий день, я сидів у кав’ярні, попиваючи коньяк, записував у ноутбуці, власне частинки книжки, але необачний бармен розлив мені на ноутбук віскі із кригою, після чого „комп накрився”. Я думав, якщо не вдасться відремонтувати ноутбук, то не продовжуватиму роботу над книжкою, значить злі сили так захотіли, що бармен розлив на ноутбук віскі. Але як виявилось, злі сили таки опинилися на моїй стороні і от як результат я нещодавно видав книжку”, - пояснив Фоззі.

Як повідомляв Житомир.info 7 вересня 2009 року о 21 годині у розважальному комплексі ФОК відбудеться вечірка за участі поганого DJ Fozzey.

 

 

 

 

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі