Спорт

В Житомире прошел чемпионат области по бодибилдингу

10 October 2010, 18:00

У відповідності до затвердженого Житомирським міськвиконкомом плану спортивних заходів, під патронатом Житомирського міського голови В.Т.Шелудченко днями у місті Житомирі відбувся ряд спортивних змагань, серед яких одне з найяскравіших – Відкритий чемпіонат міста з бодібілдингу. Головний спонсор турніру – Житомирська міська громадська організація споривної асоціації “Екстрім” в особі президента, Олега Малиновського. 
Чемпіонат відбувся 10 жовтня 2010 р. в обласній філармонії, приміщення якої було надано за рахунок коштів міського бюджету. Змагання організовано спільно з Житомирською обласною федерацією бодібілдингу та фітнесу. Президент обласної Федерації, багаторазовий призер та чемпіон змагань Всеукраїнського і міжнародного рівнів, Сергій Тан-Тай був головний суддею змагань і забезпечував безпосереднє ведення виступів атлетів Житомира та області. 
Змагання традиційно проведено восени, як підготовчий етап для спортсменів перед Чемпіонатом України. Учасниками чемпіонату стали 17 спортсменів у вагових категорія до 70 кг, до 80 кг та до 90 кг. 
За рішенням суддів чемпіонами у своїх вагових категоріях стали представники спортивного клубу “Геркулес” м. Житомира:
- до 70 кг – Костянтин Мілько;
- до 80 кг – Володимир Горго;
- до 90 кг – В’ячеслав Чорний.
Саме В’ячеслав Чорний отримав звання абсолютного переможця чемпіонату після змагань переможців в категоріях.
Переможці та призери чемпіонату нагороджені медалями і грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради та призами від обласної федерації і спонсорів

фото: Вячеслав Ратынский

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі