Події

Виробники «Талої води» у Житомирі спростовують звинувачення у її неналежній якості. Документи

15 October 2010, 10:26

Житомирське споживче товариство, котре володіє торговою маркою «Тала Вода», категорично заперечує та відкидає будь-які звинувачення, що з’явились в мас-медіа, стосовно недобросовісного виробництва та розливу води.

«Тала Вода» доводить до відома споживачів: ми на ринку 8 років. За цей час жодних зауважень з боку контролюючих органів до якості бутильованої води не було. Нема жодних нарікань на якість води від споживачів.

Наша вода витримує всі санітарно-епідеміологічні норми. Воду добувають зі свердловини глибиною 120 метрів, розташованої в глибині лісу, поодаль від доріг та буд-яких промислових, інфраструктурних та соціальних об’єктів.

Бутильовану воду марки «Тала вода» дозволено вживати дітям з перших днів життя. Саме це є найкращим підтвердженням високої якості та гарного смаку «Талої води». Постійно контролюючи процес виробництва, якість продукту та систему постачання, «Тала вода» втримує стабільними ціни. Вартість бутильованої води не зросла.

На сьогоднішній день «Тала вода»  забезпечує 1/3 продажів бутильованої води у Житомирі та завойовує споживача по всій області.

Саме після потужної рекламної кампанії, проведеної менеджерами «Талої води» та збільшення об’ємів продажу,  розпочався наступ «чорного піару» та дискредитації кампанії.

«Тала вода» заперечує  всі звинувачення у неякісності продукту та вважає такі повідомлення проявом недобросовісної конкуренції.

«Тала вода» звертається з офіційною вимогою до друкованих та Інтернет-видань терміново повідомити позицію «Талої води» та спростувати  оприлюднену неправдиву інформацію щодо якості води.

Нагадуємо, що згідно Закону України «Про інформацію» поширення відомостей, що не відповідають дійсності, карається законом.

Документи, що підтверджують якість води, додаються.

 Голова товариства

                     

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі