Події

У Житомирській області доморощений «снайпер» тримає у страху все село

8 November 2010, 10:27

У селі Кикишівка Бердичівського району Житомирської області люди у своїй оселі не підходять до вікон, боячись отримати кулю. Вечорами невідомий чоловік стріляє селянам у шибки. Не спиняє зловмисника навіть те, що перед вікнами, у які він цілиться, сидять люди.

Аркадій Волошин того вечора вийшов випалити цигарку на веранду свого будинку. Оскільки вікна там не завішені, чоловіка знадвору було добре видно, - повідомляє телекомпанія ВІК.

Він почув, як поблизу його домівки зупинився мотоцикл. Мотору, каже Аркадій, ніхто не заглушав. Аркадій Волошин, постраждалий: 

«Чую — тупіт під вікном. Думаю, собака пробіг. І тут — лусь, постріл у вікно. Правда, постріл глухий, не такий, як зі звичайної рушниці. Я одразу не зрозумів, що сталося, а ці дрібні осколки мені на голову посипалися».
Така ж сама ситуація і у подружжя Коваль. Пенсіонерка Тамара Коваль того вечора допізна дивилася телевізор. Раптом жінка почула сильний удар. Вона навіть не одразу зрозуміла, що це. Зараз, каже налякана пенсіонерка, вони з чоловіком не те, що до вікна підійти, - бояться вільно ходити по хаті.
Тамара Коваль, постраждала: «Я зараз боюся, у кімнаті спати не буду. Більше, ніж 50 років живемо у цій хаті, я ніколи вікна не зашторювала, ніхто ніколи не стукав, нічого… А це… Злякалася добре, плакала, бо страшно. Двоє старих людей, і серед ночі стріляє. Сильний був удар, страшний… Я думала, що це все летить на голову».
Куля пробила у вікні дві шибки й упала на підлогу. Люди її навіть не чіпали, аби міліціонерам було над чим працювати.
Євген Коваль, постраждалий: «Оце все скло і кулька, яка летіла, зачепились за тюль і штори. А щоб там було вільно, то воно полетіло б аж туди…».
Невідомий стрілець вирішив налякати не лише пересічних мешканців села, а й самого сільського голову. Олександр Савченко у своєму вікні теж знайшов застряглу кулю. Чоловік навіть не підозрює, хто це може бути.
Олександр Савченко, постраждалий: «Оця кулька, скоріш за все пневматична, пробила одне скло і друге також. А тут потрійний склопакет. Якби була людина і, не дай Бог, десь в обличчя чи в око (попало), то була б така травма… Каліцтво було б».
Правоохоронці припускають, що стріляли з пневматичної зброї. Вона, кажуть, не підлягає реєстрації, тож це може й ускладнити пошук зловмисника.
Леонід Марчук, дільничний інспектор Бердичівського МВ УМВС: «Під час обстеження будинків, де були пошкоджені вікна, було виявлено у двох будинках предмети, що застрягли у склі. Зовні вони схожі на кулі. Дані предмети були вилучені і направлені на експертизу для встановлення зброї, з якої стріляли».
Поки не знайдуть стрільця, кажуть селяни, вони не виходитимуть пізно на вулицю, не вмикатимуть телевізор. Зараз, говорять налякані люди, невідомий стріляє по вікнах, а тоді і до хати перейде.

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/11100.full.image.jpg

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/11101.full.image.jpg

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/11102.full.image.jpg

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/11103.full.image.jpg

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі