Суспільство

Каким будет бренд Житомира?

13 April 2011, 09:05

З метою формування популяризації міста, його історико-культурної спадщини та економічно-інвестиційного потенціалу, посилення уваги та інтересу жителів Житомира до історії міста виконавчим комітетом Житомирської міської ради проводиться Інтернет-конкурс «Ідеєю бренду міста Житомира є …»

Як повідомляє управління по зв'язках з громадськістю Житомирської міської ради, конкурс проводиться з 15 квітня до 15 травня 2011 року.

Основне завдання конкурсу – знайти найкращу ідею бренду, який:

стане символом самобутності, неповторності міста Житомира;

зможе виокремити Житомир серед інших міст України та світу;

стане візитною карткою міста Житомира.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати роботу на електронну адресу управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради ztpress@ukr.net .

До участі в конкурсі запрошуються жителі та гості міста, фізичні та юридичні особи, всі – хто вважає, що його ідея краща.

У заявці на конкурс обов’язково зазначити прізвище, ім’я, по-батькові учасника та контактний телефон. У листі зробити позначку «Конкурс».

Вікових та територіальних обмежень немає.

Авторське право – автор гарантує, що надіслана робота належить саме йому.

Матеріали на конкурс подаються у вигляді, що на думку авторів найкраще виражає їх ідею бренду міста, а саме, у графічному (малюнки, графічні елементи, образ, шрифти, колірні рішення) або/та текстовому (салогани, девізи, вітання, описи, перелік унікальних місць Житомира).

Для оцінювання і визначення переможців усі роботи будуть відображені на офіційному веб-сайті Житомирської міської ради (www.zt-rada.gov.ua) у розділі «КОНКУРС». Кращі роботи будуть опубліковані у газеті «Місто».

Переможці визначатимуться рішенням журі з проведення конкурсу.

Переможці отримують дипломи та подарунки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі