Суспільство

В Житомире хотят запретить продажу алкоголя ночью

17 June 2011, 16:14

Влада вирішила заборонити продаж алкогольних напоїв у місті з 22 до 8 години на найближчій сесії Житомирської міської ради. Про це йдеться у проекті рішення, який знаходиться на офіційному сайті мерії.

Влада Житомира планує висунути на розгляд депутатів Житомирської міської ради на сесії, яка відбудеться 14 липня 2011 року, питання «Про обмеження реалізації алкогольних напоїв на території міста Житомира».

Відповідно проекту рішення влада планує заборонити реалізацію алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на території міста Житомира у малих архітектурних формах та в стаціонарних об’єктах роздрібної торгівлі в період з 22.00 години до 08.00 години кожного дня, враховуючи вихідні дні та свята.

Крім того заплановано заборонити рекламу пива на всіх засобах зовнішньої реклами в місті, а саме: на спеціальних тимчасових та стаціонарних конструкціях, розташованих на відкритій місцевості, а також на зовнішніх поверхнях будинків, споруд, елементах вуличного обладнання, над проїжджою частиною вулиць та доріг

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі