Політика

Депутати Житомирської обласної ради виступили на захист пільг «чорнобильців», «афганців» та інших категорій громадян

3 October 2011, 18:07

Ліквідатор аварії на ЧАЕС, учасник бойових дій в Афганістані В.Развадовський вважає неприпустимим скасування обсягів соціальних гарантій, передбачених вітчизняним законодавством для ліквідаторів та потерпілих від аварії на ЧАЕС, воїнів–інтернаціоналістів, ветеранів війни та праці, дітей війни, жертв нацистських переслідувань та інших соціальних категорій – тих, хто безневинно пожертвував власним здоров’ям та ризикував життям.

Зважаючи на реальні умови життя зазначених вище співвітчизників, їх постійні звернення, депутати фракції Всеукраїнської Чорнобильської Народної Партії «За добробут та соціальний захист народу» в Житомирській обласній раді у звернені від 29 вересня поточного року до Прем’єр-міністра та Голови Верховної Ради України наполягають на необхідності збереження соціальних пільг для даних громадян України.

Одночасно, виходячи з того, що на території Житомирщини їх проживає кілька сотень тисяч осіб, керівник фракції В. Развадовський закликав керівництво області долучитися, в межах своїх повноважень, до захисту вказаних пільг земляків.

www.razvadovskyi.org

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі