Культура

В Житомирі проект «Штетл» презентував історію євреїв Волині

1 December 2011, 10:40

30 листопада 2011 року о 15.00 год. в приміщені благодійного центру «Хесед Шломо» відбулась презентація культурно-мистецького проекту «Штетл».

Про це Житомир.info  повідомили в прес-службі мерії Житомира

На презентації проекту «Штетл» були присутні начальник управління по зв’язках з громадськістю міської ради Ольга Білобровець, заступник начальника управління внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ОДА Світлана Сластухіна.

В кімнаті-музеї історії євреїв Волині розмістили інформаційні стенди та предмети побуту життя євреїв. Всі експонати музею були надані безкоштовно. Організатори презентації поставили за мету створити музей в якому можна було б відчути атмосферу життя євреїв того часу, побачити предмети повсякденного життя людей.

Начальник управління по зв’язках з громадськістю міської ради Ольга Білобровець звертаючись до учасників презентації культурно-мистецького проекту наголосила:

 «Національна меншина євреїв Житомира - є не від’ємною частиною історії та культури нашого міста. Відкриття кімнати-музею «Штетл» - це віха культурного відродження Житомира».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі