Суспільство

Депутат облради Зубко та депутат Верховної Ради Ткач обговорили земельну реформу з житомирськими студентами

13 February 2012, 15:59

Понад сотня студентів Житомирського агроуніверситету прийшли на зустріч з народним депутатом України, членом «Фронту Змін» Романом Ткачем та депутатом Житомирської обласної ради, головою територіальної організації партії Геннадієм Зубком.

В ході розмови, головною темою для обговорення стала земельна реформа в Україні та економічна і політична ситуація в державі. Роман Ткач зрозуміло та доступно для студентів розповів про значимість внесення змін до Земельного кодексу, про велику небезпеку розкрадання українських земель, нецільового їх використання у разі ухвалення в парламенті Земельного кодексу в редакції Партії регіонів.

Депутат обласної ради Геннадій Зубко акцентував увагу студентства, що для держави важливо отримати якнайбільше сучасних фахівців у аграрній галузі аби професійно відроджувати сільське господарство.

«Україна повинна стати лідером саме у сільському господарстві, бо ми маємо потужні ресурси: родючу землю та працьовитих людей. Раніше Житомирщина була лідером по виробництву хмелю, льону, цукрового буряку. Житомирщина завжди була самодостатнім аграрним краєм. Зараз ці здобутки втрачено. Потрібні зміни. Майбутнє за активною, високоосвіченою професійною молоддю», - сказав, звертаючись до майбутніх фахівців аграрної справи Геннадій Зубко.

В ході розмови студенти виявили професійну зацікавленість темою нововведень у земельному законодавстві й організатор зустрічі, куратор молодіжного крила «Фронту Змін»  Житомирщини Ольга Фаріон запросила всіх бажаючих долучитись до обговорення цієї теми та ряду інших на тематичних круглих столах молодіжки партії.

Прес-служба обласної партійної організації "Фронт Змін"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі