Влада

Порошенко прибув на військовий полігон під Житомиром

4 October 2014, 16:33

4 жовтня у Житомирській області з робочим візитом перебуває президент України Петро Порошенко.

Перший об’єкт, який відвідав гарант, - військовий полігон поблизу села Перлявка Житомирського району, куди він прибув близько 16.30. Тут Порошенко має ознайомитись із оснащенням базового містечка в польових умовах. Зокрема, до уваги президента представлено механізований завод для випікання хліба, малогабаритні засоби приготування їжі, засоби підвозу води, малогабаритні пральні тощо.

У прес-релізі, підготовленому прес-службою Житомирської облдержадміністрації, зазначено, що президент огляне нові зразки озброєння, та ті, які використовують в зоні АТО. Окрім цього, йому запропонують ознайомитися з деякими розробками Житомирського військового інституту ім. С. П. Корольова, а також поспостерігати за ходом навчань відмобілізованих військовослужбовців загальновійськових підрозділів.

На полігон також прибули перший заступник глави Адміністрації Президента Геннадій Зубко, начальник Генерального штабу Віктор Муженко, командир 95-ї окремої аеромобільної бригади Михайло Забродський, губернатор Сергій Машковський, голова обласної ради Віталій Француз, секретар міськради, в. о. міського голови Любов Цимбалюк, перший заступник міського голови Сергій Сухомлин. 

Планується, що наступним об’єктом, куди завітає Порошенко, буде ДП «Житомирський бронетанковий завод».

Тим часом у соцмережах повідомляють, що до приїзду президента готуються у селищі Новогуйвинське – тут гаранта планують зустріти мітингом.

Із соцмережі

На полігоні

До приїзду президента

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі