Суспільство

У Житомирі відкрився новий салон-магазин «Sniezka»

31 August 2015, 17:04

У Житомирі відкрився новий салон-магазин «Śnieżka». Відтепер тут можна придбати увесь асортимент фірмової лакофарбової продукції групи компаній «Śnieżka», отримати фахову консультацію від персоналу, який пройшов попереднє навчання безпосередньо на  підприємстві, а також скористатись послугами кольорувальної студії.

«Як одне із провідних на ринку підприємство дбає про забезпечення українських споживачів якісними лакофарбовими матеріалами і особливу увагу приділяє питанням якісного обслуговування своїх клієнтів. З цією метою відкриваємо фірмові салони «Снєжка» в Україні. Такі магазини функціонують вже у Костополі (Рівненська обл.) і місті Яворові (Львівська обл.). Відтепер фірмовий салон снєжка прийматиме відвідувачів і в місті Житомирі», - розповідає директор з маркетингу ТзОВ «Śnieżka-Україна» Оксана Кукурудз.

Окрім якісної продукції персонал нового салону-магазину «Śnieżka». може надати вичерпні консультації, які дозволять повністю задовольнити побажання клієнта.

«Хочу сказати, що в такому магазині має бути присутнім не тільки широкий асортимент. На сьогоднішній день кваліфікований персонал і наявність кольорувальної студії дає можливість людині прийти і отримати як інформацію, так і зразу придбати товар», - каже директор ТОВ “Рубін” Віталій Злочевський.

Житомиряни, які прийшли на відкриття салону-магазину «Śnieżka» розповідають: приємно вражені якістю та великим асортиментом продукції.

«Дуже важливо, що відкриваються такі магазини. Я так вважаю. Можна отримати інформацію, хорошу консультацію, і разом з тим я задоволена продукцією. Я ще раніше про неї чула і використовувала, а зараз ще більше з'явилось: і палітра різноманітна кольорів, і якість подивіться наскільки покращується», - переконана житомирянка Світлана Лех.

Житомиряни можуть відвідати новий салон-магазин «Śnieżka» за адресою вулиця Щорса, 63.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі