Події

У Житомирській області Toyota, за кермом якої перебував консул Польщі, врізалась у ВАЗ, – 6 осіб загинули

11 October 2015, 11:10

Вночі, 10 жовтня на трасі Київ-Чоп у Червоноармійському районі Житомирської області сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули 6 людей віком від 15 до 18 років. Ще одна 60-річна жінка доставлена з політравмою до лікарні.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УДАІ УМВС України в Житомирській області.

«Близько 23 год 30 хв 10 жовтня на 187 км автодороги  Київ-Чоп водій автомобіля Toyota Land Cruiser, рухаючись в напрямку міста Києва, скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ 2101, який перед початком руху на головну дорогу не переконався, що це буде безпечно і не створить небезпеки іншим учасникам дорожнього руху. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та п’ятеро пасажирів автомобіля ВАЗ 2101 від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди. Пасажир автомобіля Toyota Land Cruiser отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарняного закладу. Водій автомобіля Toyota Land Cruiser 1956 р. н. громадянин Польщі, перебуває на посаді консула Польщі у місті Вінниця. Пасажирка автомобіля Toyota 1955 р. н. це дружина водія, також громадянинка Польщі. У результаті водій ВАЗівки, 18-річний житель с. Курного, та 5 його пасажирів: двоє хлопців та троє дівчат 1997, 1998, 1999, 2000 років народження, жителі сіл Курного та Березової Гаті Червоноармійського району, від отриманих травм загинули на місці події», – йдеться в повідомленні.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування всіх обставин., – повідомила прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, в одному з сіл Житомирської області вантажівка насмерть збила 12-річну дитину.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Фото та відео прес-служби УДАІ УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі