Події

У Києві поліцейські затримали житомирянина, який з іграшковим пістолетом нападав на фінустанови

14 October 2016, 09:23

У Києві поліцейські затримали 37-річного уродженця Житомирської області, який з іграшковим пістолетом нападав на фінансові установи.

Про це повідомляє сайт ГУ НП Києва.
 
«За кілька годин житомирянин скоїв розбійні напади на два пункти швидкого отримання грошей у різних районах столиці. Загалом у його біографії – сім злочинних епізодів. Зловмисника затримали відразу після скоєння злочину, жертвою якого стала 34-річна мешканка Шевченківського району. Скориставшись відсутністю відвідувачів, чоловік зайшов у приміщення на вулиці Щербакова, де під загрозою зброї змусив віддати гроші з каси», - йдеться на сайті Нацполіції України.
 
«У ході спільного відпрацювання працівників карного розшуку та районних управлінь поліції вдалося затримати зловмисника. Згодом з’ясувалося, що кілька годин тому він скоїв аналогічний злочин у Деснянському районі Києва. А вже в ході слідства встановлюється його причетність до скоєння інших злочинів, які він вчиняв із іграшковим пістолетом», - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.
 
Зараз 37-річний уродженець Житомирської області затриманий. Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, яка передбачає до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.
 
Як повідомляв Житомир.info, 3 жовтня у Коростені невідомі обікрали два банкомати, суму викраденого встановлюють.
 
 
 
 
 
Фото з сайту ГУ НП Києва
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі