Події

Велосипедиста, який у райцентрі Житомирської області постраждав у ДТП, хочуть гелікоптером доправити до Києва

3 November 2016, 15:28

3 листопада у Баранівці Житомирської області сталася дорожньо-транспортна пригода: автомобіль Citroen зіштовхнувся з велосипедом. Унаслідок ДТП 41-річний велосипедист у тяжкому стані доправлений до райлікарні.

Про це повідомляє сайт місто Баранівка з посиланням на Баранівський відділ поліції.

«3 листопада о 9:45 до чергової частини Баранівського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що по вул. Звягельська сталася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль Citroen, під керування місцевого жителя, 1990 року народження, зіштовхнувся з велосипедистом, місцевим мешканцем, 1975 року народження. У результаті ДТП велосипедист отримав струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму, гематому лобної частини голови, множинні забої кінцівок та був доправлений до райлікарні. Стан потерпілого дуже тяжкий. Наразі вирішується питання про його транспортизацію гелікоптером до Києва», - повідомили у відділенні поліції.

Як повідомляв Житомир.info, з 24 по 30 жовтня, на дорогах Житомирської області зареєстровано 24 аварії, внаслідок яких 6 осіб загинули та 31 людина була травмована.

Фото з сайту місто Баранівка

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі