Події

Чоловік у військовій формі, який у Житомирі на Volkswagen врізався в «Жигулі», відмовився пройти тест на алкоголь, але здав кров

26 December 2016, 16:24

Чоловік у військовій формі, який на Volkswagen врізався в «Жигулі» здавав аналіз крові замість того, аби зробити освідування на драгері.

Про це Житомир.info розповіли у патрульній поліції Житомира.

«Дійсно, 25 грудня була ДТП на бердичівському мосту. На місці події був складений протокол: адміністративне порушення за ст.124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів). Відповідно до протоколу, місце роботи чоловіка – «не працює». Отже, близько 16:17 керуючи автомобілем Volkswagen водій не врахував дорожню обстановку і зіштовхнувся з автомобілем ВАЗ з причепом. На місці події водій відмовився проходити освідування на драгері. У медичному закладі тільки здав аналіз крові на визначення алкоголю в крові. Чоловік 1991 р.н., з Андрушівського району. Також на нього був складений адмінпротокол за ст. 130 ч. 1», - розповіли у патрульній поліції Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, 25 грудня на бердичівському мосту в Житомирі Volkswagen вилетів на зустрічну смугу і врізався в «Жигулі».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі