Події

У річці на житомирському полігоні знайшли тіло майора ЗСУ з Миколаївської області

25 February 2019, 10:21

На вихідних у Житомирі загинув офіцер Збройних Сил України з у званні майора.

Про це 24 лютого повідомили «Новини-N» з посиланням на джерело у військовій прокуратурі.

За даними сайту, майор з Миколаєва, який перебував в Житомирі в службовому відрядженні, впав з моста в воду і не зміг виплисти.

Заступник військового прокурора Житомирського гарнізону, підполковник юстиції Олексій Рихлюк підтвердив Житомир.info інформацію про загиблого військовослужбовця.

«Подія мала місце у неділю, 24 лютого. Була отримана інформація щодо знаходження без ознак життя військовослужбовця в річці Гнилопять на території житомирського військового полігону. На місце події виїжджали органи поліції та військової прокуратури. За участю судово-медичного експерта проведено огляд, видимих тілесних ушкоджень виявлено не було. Попередній висновок – смерть настала внаслідок утоплення. На даний час тіло направлено для судово-медичного дослідження до Житомирського обласного бюро судмедекспертизи. Майор 1967 року народження, служив у військовій частині, яка дислокується в Миколаївській області. Був відкомандирований до Житомира для проходження курсів на 37-му загальновійськовому полігоні ДШВ», - поінформував заступник військового прокурора.

Нагадаємо, у 2016 році в Миколаєві знайшли тіло житомирського військовослужбовця Олега Захарчука, який помер від переохолодження.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2018-го між коліями в Попільнянському районі Житомирської області виявили тіло 23-річного військовослужбовця з Тернополя, який їхав на службу.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: смерть тіло майор полігон військова прокуратура Рихлюк  
Матеріали по темі