28 March 2024, 20:27 Житомир: °C
Микола Приставський
Депутат Житомирської районної ради

На конкурсі в Станишівці обрали "Королеву краси" і зібрали 400 грн на новорічні подарунки

 Вже другий рік поспіль у Станишівці Житомирського району провели конкурс "Королева краси", де серед учасниць не лише обирали володарку цього титулу, але й спільно з глядачами  зібрали  кошти на придбання подарунків для соціально незахищених діток.

Кошти підраховувалися публічно. Організатори планують, що солодощі куплять на зібрані 400 гривень і передадуть їх  діткам на новорічний ранок.

Що стосується конкурсу, то учасниці демонстрували свою красу та вміння протягом 4 виходів. На дівчат чекало дефіле у вечірніх сукнях, українському вбранні, а також глядачі дізналися більше про них під час "візитки" й інтелектуального конкурсу.

Переможницею, за рішенням журі, стала Вероніка Шеремета , яка з-поміж іншого отримала подарунки від спонсорів, сертифікат на два місяці безкоштовного навчання у модельній агенції "Глорія".

Організатори конкурсу дякують за допомогу в проведенні заходу Голованчук Валентині  - переможниці конкурсу "Королева краси 2014" села Станишівка, Сич Анні  - "Найкращій модель України 2015", модельній агенції "Gloria Model Style" - заступнику директора Катерині Шуть, станишівській сільській раді - голові Юрію Матвійчуку, працівникам Станишівського будинку культури -  Крістіні Соломко та Наталії Цимбалюк, бібліотекару - Марині Матвійчук, громадській активістці Вікторії Роговець, місцевим активісткам  - Катерині Козак та Ользі Ямковій, а також діткам , які також долучилися до цього свята.