Події

Працівники Коростенського щебзаводу заблокували виїзд автівкам житомирських міліціянтів купою щебеню

13 June 2013, 17:27

Працівники Коростенського щебзаводу заблокували виїзд автівкам правоохоронців купою щебеню, бо не змогли одразу їх ідентифікувати.

Люди розібрали частину паркану, зайшли на територію і почали з`ясовувати - хто хазяйнує на їхньому заводі. За словами працівників, УБОЗівці прибули на підприємство близько 9 години ранку, повісили замок на ворота і направилися в адміністративний корпус. Налякані працівниці заблокували електронні двері і почали телефонувати керівникам підприємства.

За словами юристів, які прибули на підприємство згодом, правоохоронці почали слідчі дії, не дочекавшись приїзду когось із власників заводу, ознайомивши з ухвалою суду найманого охоронця і понятих, яких привезли з собою.

Близько 17 год. на територію підприємства прибули керівники щебзаводу і почали переговори з правоохоронцями, результатом яких стало перенесення слідчих дій на 13 червня. Після цього, міліціонери зняли з воріт свій замок, а працівники щебзаводу розблокували ворота і розійшлися по домівках.

На даний момент згідно з ухвалою суду на підприємстві відбувається обшук, після якого можливо проводитимуть вилучення документів.

Як повідомляв Житомир.info, після подій на щебзаводі у Коростені міліція хоче порушити справу за фактом втручання в роботу правоохоронців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі