Політика

Володимир Пехов підтримує Коростенський дитячий танцювальний колектив «Форма»

19 July 2013, 10:09

Коростенський дитячий  танцювальний клуб «ФОРМА»  - це сучасний, самобутній колектив, який за кілька років свого існування настільки сподобався коростенцям, що без його участі вже не можна уявити собі жодне масштабне культурно-розважальне  дійство. Цікаві танцювальні номери, неперевершені спортивні виступи, і, головне,  вражаючі, яскраві флеш-моби. Все це – результат злагодженої і копіткої спільної роботи учасників колективу та їх педагогів, яка виконується з любов’ю до мистецтва і глядачів.

Народний депутат України Володимир Пехов, Коростенська та міська організація ПАРТІЇ РЕГІОНІВ з юними артистами подружилися вже давно. Разом проводили у місті цікаві акції, які запам’ятались коростенцям своєю щирістю та оригінальністю (наприклад, «Поміняй цигарку на цукерку», флеш-моб до Дня Коростеня), разом покращували тренувальну базу  клубу (нині мова йде про перспективу відкриття свого тренажерного залу). Сьогодні  співпраця між представниками політичної та  мистецької структури виходить на якісно новий рівень – йдеться про реалізацію спільних проектів по залученню до масового спорту якомога більшої кількості дітей та молоді.

«Це надзвичайно важливий напрямок роботи, - ділиться Володимир Пехов. – Адже чим більше представників молодого покоління ми переконаємо у необхідності вести здоровий спосіб життя, займатися спортом, тим рідше ми будемо чути про випадки правопорушень з боку молодих людей, конфліктів у родинах через згубні звички та проблемну поведінку дітей. Врешті це велика державна справа – ростити здорове і оптимістично налаштоване покоління».

У минулі вихідні відбулась чергова зустріч з учасниками колективу. Предметом обговорення стала тема проведення в Україні у минулому році чемпіонату Європи по футболу та його значення для підняття міжнародного престижу країни. Дискусія виявилась багатогранною та цікавою. А Володимир Анатолійович передав своїм юним друзям подарунки з символікою Євро – 2012.

Прес-служба народного депутата України Володимира Пехова

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі