Місто

«Тихенько пішов». Мер Житомира презентував черговий відремонтований тролейбус

13 January 2014, 17:58

 «О, тихенько пішов», - такими словами 13 січня мер Житомира Володимир Дебой відправив у перший рейс черговий відремонтований тролейбус.

У ТТУ розповідають: цей тролейбус придбали у 2007 році, а через 4 роки він потрапив у ДТП і лишився без лобового скла. 10 тис.грн. на нове скло не було, тому машину «законсервували» і час від часу брали з неї запчастини для ремонту інших тролейбусів.

Коли взялися його відновлювати – на це знадобилося вже 60 тисяч гривень.

Проїхавшись на відремонтованому тролейбусі, водій каже: після реставрації ця машина працюватиме багато років, головне – якісне обслуговування і вчасний поточний ремонт.

У новому році мер обіцяє виділити гроші на поточні ремонти, а ще каже, що у Житомирі з’являться нові тролейбуси.  Але за умови, що на їх купівлю дадуть гроші з обласного бюджету.

Крім того, міська влада збирається взятися за зміну маршрутів усього транспорту, аби покращити фінансовий стан Житомирського ТТУ.

Нагадаємо, що 19 грудня минулого року працівники КП «ЖТТУ» випустили на лінію ще один тролейбус, зібраний власними силами із запчастин. Мер Дебой тоді казав, що це 9 тролейбус, зібраний силами ТТУ, а за останні 3 роки рухомий склад збільшився на 19 одиниць.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі