Місто

На Миколая житомиряни отримають від працівників ТТУ подарунок, сьомий за рік

18 December 2013, 15:00

 19 грудня, у день Святого Миколая, працівники КП «ЖТТУ» презентують та випустять на лінію ще один тролейбус, зібраний власними силами із запчастин.

Це вже 7-й у 2013 році та 9-й зібраний силами ТТУ тролейбус, - повідомив мер Володимир Дебой під час засідання міськвиконкому 18 грудня.

«За останні 3 роки ми збільшили рухомий склад ТТУ на 19 одиниць. За рахунок спрямованих у 2013 році 3,5 млн.грн. працівники підприємства власними силами капітально відремонтували вже 7-й тролейбус. Тролейбус буде оснащений технікою, подарованою депутатом міської ради Валентиною Позняк, для озвучування зупинок», – цитує Дебой прес-служба міської ради.

Для належного функціонування міського електротранспорту у наступному році ТТУ очікує 29 млн.грн. субвенції із державного бюджету, що становить лише 50% від потреби.

Як повідомляв Житомир.info, 11 грудня під час сесії Житомирської міськради депутат, завклубу підприємства УТОС Валентина Позняк подарувала місту гучномовний пристрій, який допоможе незрячим людям самостійно їздити містом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі