Місто

Житомирянам дозволять розмальовувати 100-кілограмову писанку з шоколаду

15 April 2014, 17:09

Цілий тиждень житомирські майстри розмальовували 100-кілограмове шоколадне яйце, аби перед Великоднем порадувати житомирян. Подивитися на закінчену роботу запросили найбільших поціновувачів шоколаду – дітей.

Це вже третя мегаписанка, яку розмальовують у Житомирі. Цього року шоколадне яйце оздоблювали петриківськими візерунками та українськими символами. Майстри зізнаються: шоколадна писанка викликала у житомирян неабиякий інтерес, тож художники залишили місце, щоб кожен охочий міг домалювати свій оберіг

Майстри шоколадної справи не просто показують відвідувачам свій витвір, але й діляться професійними секретами. Для дітей влаштовують майстер-клас і пропонують разом з дорослими розфарбувати шоколадні яйця на власний смак.

Для роботи дітям роздають шоколад трьох кольорів, але попереджають: малювати такими фарбами потрібно швидко, інакше вони застигнуть.

Долучитися до розмальовування мегаписанки житомиряни зможуть впродовж Великодніх свят, потім її виставлять на продаж. Якщо покупець не знайдеться, писанку розплавлять і використають у подальших благодійних майстер-класах для дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі